Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Οι Γερμανοί είναι πρώτοι σε επέμβασεις επιμήκυνσης πέους

  Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν από λίγες ημέρες η είδηση ότι οι Γερμανοί είναι στην κορυφή του καταλόγου των ανδρών που προχωρούν σε επέμβαση επιμήκυνσης πέους. 
 Το δημοσίευμα τότε του Guardian είχε αρκεστεί μόνο στην παράθεση των…
στοιχείων: με 2.786 πλαστικές επεμβάσεις για το 2013 οι Γερμανοί καταλάμβαναν και με διαφορά την πρώτη θέση στη λίστα της Διεθνούς Εταιρίας Πλαστικής Αισθητικής (ISAPS).
Αυτό σημαίνει ότι 8 σε κάθε 100.000 Γερμανούς έχουν υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση ευελπιστώντας σε μια αύξηση του μήκους του πέους τους κατά 3-6 εκ. ως προς το μήκος και κατά 2-3 εκ. ως προς το πλάτος.
Το ερώτημα όμως είναι γιατί συμβαίνει αυτό;
Σύμφωνα με τον Martin Daubney της βρετανικής εφημερίδας Telegraph η απάντηση κρύβεται στη λατρεία των Γερμανών στις ταινίες πορνό. Το «παρελθόν» τους ξεκίνησε στο τέλος της δεκαετίας του 1970 όταν το 1968 η ταινία Graf Porno und seine Mädchen προσέλκυσε περισσότερους από 3 εκατ. θεατές. Επειδή όμως, όπως γράφει, οι σύγχρονες ταινίες έχουν μετατραπεί σε «φαλικό freak show» φαντάζει λογικό όσοι τις βλέπουν τόσο συχνά να διαπιστώνουν συνεχώς τις… ελλείψεις τους. Αν στην εξίσωση συμπληρώσει κανείς τα στοιχεία της ιστοσελίδας PornHub σύμφωνα με τα οποία οι Γερμανοί «καταναλώνουν» κατά μέσο όρο πάνω από 8 λεπτά των ερωτικών «προϊόντων», τότε οι εξηγήσεις γίνονται ακόμα πιο πειστικές.
Η πραγματικότητα αυτή έχει μετατρέψει τους Γερμανούς χειρουργούς σε αυθεντίες καθώς ολοένα και περισσότεροι άνδρες επισκέπτονται τη χώρα για να αφεθούν στα… έμπειρα χέρια τους. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το Γερμανικό Ινστιτούτο Ουρολογίας και Φαλλοπλαστικής (GIUP) έχει δημιουργήσει… υποκαταστήματα σε Ιταλία και Ισπανία με τον «καλλοπιστικό τουρισμό» να σημειώνει άνθιση.
Προσφάτως το περιοδικό Stern ρώτησε τους υπευθύνους του PornHub να αναλύσουν την συμπεριφορά των Γερμανών χρηστών και όπως αποδείχθηκε το μοναδικό που τους «χωρίζει» από τις ταινίες πορνό είναι τα Χριστούγεννα, η παραμονή της πρωτοχρονιάς και το ποδόσφαιρο. Πάντως τα στοιχεία από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έδειξαν ότι αμέσως μετά τη λήξη τόσο του θριάμβου επί της Βραζιλιάς όσο και της κατάκτησης του τίτλου κόντρα στην Αργεντινή στο πρόσφατο Μουντιάλ οι Γερμανοί το γιόρτασαν με ένα τουρ στο PornHub καθώς η επισκεψιμότητα αυξήθηκε κατά 60% και στις δύο περιπτώσεις μετά το σφύριγμα της λήξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...